El Rustico Zadar - Mueble rustico

El rustico illustration

O nama

"El Rustico" je specijalizirani salon namještaja i dekoracija, za kompletno opremanje rustikalnih interijera i eksterijera. Jedini smo takve vrste u Republici Hrvatskoj.
Mi smo prije svega zaljubljenici u sve što je rustikalno te odatle i dolazi naša strast i stručnost prema opremanju jednog takvog ambijentalnog okruženja.

Paleta naših artikala je doista široka, naime u stanju smo zaokružiti jednu rustikalnu cjelinu od okućnice do krova, odnosno od tepiha do posuđa.
Svi artikli su pomno odabrani i stapaju se u jednu cjelinu, tako da uzmimo npr. Vaš kamin kod nas dobija cijeli set neizbježnih detalja: mrežu protiv iskakanja iskri iz kamina, pribor za kamin i na kraju jednu gotovo zaboravljenu alatku, mijeh za raspirivanje vatre napravljen od bronce, cedrovog drva i kože. Ovo je samo jedan od primjera da nam je stalo i do zadnjeg detalja.

Namještaj koji nudimo je isključivo ručne izrade od punog drveta, a njegov stil je pogađate, isključivo rustikalan. To su razne komode kakve su imali naši stari, stolovi i stolice, kreveti, razni stolići, komode za tv, bočni stolovi...

Druga linija namjetšaja je metalni namjetaj koji također ima rustikalnu patinu. Iz te linije nudimo šankove presvučene kožom, stolove sa mramorom, stoliće, stalke za vina, komode sa mramorom, krevete i dječje kune obložene kožom.

Od namještaja u ponudi imamo još i kožne garniture od ručno štavljene kože, namjerno postarane, tako da bude rustikalnog izgleda, razne stolce presvučene kožom i dlakom ponija ...

Uz sve to naravno idu razni detalji koji upotpunjuju jednu cjelinu. Tu imamo lustere napravljene od kotača zaprežnih kola, poslužavnike za pršut i sir od drva, stoliće od korijena drva, stalke za boce u obliku broda, umivaonike ručno isklesane iz jednog komada kamena, cijelu kupaonsku galanteriju od kamena, ogledala svih vrsta, grijače za meso na žar, razne bočne rasvjete. Kao zadnje, u ponudi imamo i razne lampe, satove i ukrase od dijelova skidanih sa starih brodova...

Specijalizirani smo za opremanje restorana, konoba, starih kamenih kuća, drvenih kuća, odnosno svega onoga što vapi za rustikalnim opremanjem.

To smo mi, El Rustico Vaš rustikalni raj.

Projekti

Apartmani Morena
Villa Danica Sukošan
Projekt Solaris
kuća za odmor 5
opremanje - stepenice
KAMEN

Kontakt

El rustico
IN CENTAR
Franka Lisice 42
23000 Zadar

Tel. +385 23 242 244
Fax. +385 23 242 245
Mob 091 265 05 63
E-mail: